Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Frekvenčni pretvorniki

Namenski, zanesljivi in uporabniku prijazni izdelki, ustrezajo vašim zahtevam za uporabo in zmanjšujejo skupne stroške lastništva. Frekvenčni pretvorniki VLT® DANFOSS so neodvisni od proizvajalcev motorjev in jih je mogoče prilagoditi poljubni tehnologiji motorjev.

Frekvenčniki

Set Descending Direction

   

Izdelkov 7

 1. Danfoss Frekvenčni Pretvornik VLT® AutomationDrive FC 301 / FC 302

  VLT® AutomationDrive je narejen za spremenljive hitrosti vseh asinhronskih motorjev in stalnih magnetnih motorjev. Obstajata dve verziji, standardna FC 301 za enostavne regulacije hitrosti in v napredni, visoko dinamični verziji FC 302 z dodatnimi funkcijami. Je najzmogljivejša serija frekvenčnih pretvornikov, ki pomaga hraniti energijo, poveča fleksibilnost, zmanjša stroške povezane z nadomestnimi deli in servisiranjem in optimizira optimizacijsko kontrolo na vseh industrijskih strojih ali proizvodni liniji.

  Za vse frekvenčne pretvornike nudimo tehnično podporo - servis!

 2. Danfoss Frekvenčni Pretvornik VLT® AQUA Drive FC202

  VLT® AQUA Drive je namenski frekvenčni pretvornik za pogon naprav, ki jih uporabljamo v tehnologiji pitnih in odpadnih vod.

  Za vse frekvenčne pretvornike nudimo tehnično podporo - servis!

 3. Danfoss Frekvenčni Pretvornik VLT® HVAC Drive FC 102

  Namenjen za regulacijo obratov črpalk in ventilatorjev. Mehanska izvedba v IP20, IP 55 in IP 66 zaščiti. Z ali brez vgrajenega RFI filtra.

  Za vse frekvenčne pretvornike nudimo tehnično podporo - servis!

 4. Danfoss VLT® Mehki Zagon MCD 500

  MCD 500 je najboljša izbira za mehki zagon in ustavitev tro-faznih asinhronih motorjev, ki poveča dobo delovanja motorjev in zmanjša stroške vzdrževanja.

  Uporablja se lahko za: centrifugalne pumpe in ventilatorje, tekoče trakove, stiskalnice, mline, žage, kompresorje in centrifuge.

  Ne proizvaja harmonikov.

  Za vse mehke zagone nudimo tehnično podporo - servis!

 5. Danfoss Frekvenčni Pretvornik VLT® Midi Drive FC 280

  VLT® Midi Drive FC 280, je naslednik serije VLT® 2800 serije. Serija ima nizke stroške lastništva, je enostavna za uporabo in je majhne velikosti, kar poenostavi namestitev frekvenčnika.

  Za učinkovito in precizno kontrolo motorja za aplikacije v prehrambeni industriji in industirji pijač, industriji ravnanje z materiali in procesni industriji. FC 280 je kompatibilen z VLT® 2800 serijo.

  Za vse frekvenčne pretvornike nudimo tehnično podporo - servis!

 6. Danfoss Frekvenčni Pretvornik VLT® Micro Drive FC 51

  VLT® Micro Drive FC 51 ima dolgo življenjsko dobo, je majhen, a močan. Kljub majhni velikosti, FC 51 deluje tudi pri zahtevnih aplikacijah. Podprt je z vodenim programiranjem specifičnih funkcij in z uporabo PC programskega orodja za parametriranje, poleg tega pa mu lakirano vezje, omogoča  zanesljivo delovanje tudi v zahtevnem okolju.

  Za vse frekvenčne pretvornike nudimo tehnično podporo - servis!

 7. VLT® Napredni Aktivni Filtri AAF (Advanced Active Filter)

  VLT® Advanced Active Filter AAF 006 povečuje robustnost omrežja in izboljša učinkovitost sistema, kar prepreči zastoje. Izničujejo višje harmonične komponente in se lahko vgradijo centralno za celoten obrat ali samo za en del obrata, vgrajeni pa so lahko tudi za vsak frekvenčnik posebej.

  Napredni aktivni filtri analizirajo harmonično situacijo sistema, kompenzirajo prisotne višje harmonike in skrbijo za optimalno porabo energije.

Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 7

[profiler]
Memory usage: real: 40632320, emalloc: 40288984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem