Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Frekvenčni pretvorniki

Namenski, zanesljivi in uporabniku prijazni izdelki, ustrezajo vašim zahtevam za uporabo in zmanjšujejo skupne stroške lastništva. Frekvenčni pretvorniki VLT® DANFOSS so neodvisni od proizvajalcev motorjev in jih je mogoče prilagoditi poljubni tehnologiji motorjev.

Frekvenčniki

Set Descending Direction

   

Izdelkov 4

 1. VLT® AutomationDrive FC 301 / FC 302

  VLT® AutomationDrive je narejen za spremenljive hitrosti vseh asinhronskih motorjev in stalnih magnetnih motorjev. Obstajata dve verziji, standardna FC 301 za enostavne regulacije hitrosti in v napredni, visoko dinamični verziji FC 302 z dodatnimi funkcijami. Je najzmogljivejša serija frekvenčnih pretvornikov, ki pomaga hraniti energijo, poveča fleksibilnost, zmanjša stroške povezane z nadomestnimi deli in servisiranjem in optimizira optimizacijsko kontrolo na vseh industrijskih strojih ali proizvodni liniji.

 2. VLT® AQUA Drive FC202

  VLT® AQUA Drive je namenski frekvenčni pretvornik za pogon naprav, ki jih uporabljamo v tehnologiji pitnih in odpadnih vod.

 3. VLT® HVAC Drive FC 102

  Namenjen za regulacijo obratov črpalk in ventilatorjev. Mehanska izvedba v IP20, IP 55 in IP 66 zaščiti. Z ali brez vgrajenega RFI filtra.

 4. VLT® Soft Starter MCD 500

  MCD 500 je najboljša izbira za mehki zagon in ustavitev tro-faznih asinhronih motorjev, ki poveča dobo delovanja motorjev in zmanjša stroške vzdrževanja.

  Uporablja se lahko za: centrifugalne pumpe in ventilatorje, tekoče trakove, stiskalnice, mline, žage, kompresorje in centrifuge.

  Ne proizvaja harmonikov.

Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 4