Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

STORITVE

SERVIS:

Meritel d.o.o. je pooblaščeni serviser in prodajni partner Danfoss frekvenčnih pretvornikov. Servis frekvenčnikov uspešno opravljamo že 20 let. Poleg servisa, vam nudimo tudi tehnično pomoč, svetujemo pri izbiri pravega frekvenčnika za vašo aplikacijo in opravljamo zagone/programiranje frekvenčnikov.
V primeru okvare frekvenčnika, vas naprošamo, da nas pokličete, ali kontaktirate preko e-maila. Prosimo vas, da nam sporočite naslednje podatke:
• Slika nalepke s kodo na frekvenčniku (npr: 131B0079)
• Številka alarma, ki se je pojavila na displayu (npr. Alarm 14 Earth Fault)
• Kakršnakoli dodatna opažanja (npr. frekvenčnik se ne zažene ob priklopu,..)

ZAGON/PROGRAMIRANJE:

Frekvečni pretvorniki Danfoss:

Pri podjetju Meritel vam nudimo programiranje frekvenčnih pretvornikov glede na aplikacijo in vaše želje. Zaradi več let izkušenj pri avtomatizaciji industrije, vam zagotavljamo uspešno delovanje vsake aplikacije.

Programiranje obsega nastavitve parametrov, nastavitev frekvenčnika tako, da bo deloval po svoji najboljši zmogljivosti in hkrati upoštevamo želje naših strank.

Merilni instrumenti KIMO:

Programiranje merilnih instrumentov izvajamo v naših prostorih in na terenu. Programiranje v večini primerov obsega senzorje in data loggerje, kjer vam nastavimo željeno merilno območje, čas opravljanja meritev, itd.

Programiranje merilnih instrumentov KIMO lahko opravljate tudi sami, saj je uporaba programov uporabniku prijazna in omogoča vpogled na graf meritev v realnem času.

MERITVE:

Pri pregledu frekvenčnih pretvornikov izmerimo izhodne tokove, opravimo meritve na motorju in preverimo, kako se frekvenčnik odziva ob zagonu. Iz zbranih meritev in ostalih informacij, ki jih pridobimo ob zagonu, lažje diagnosticiramo napake/težave.